:xzvc:
عملت كيلو بفتيك وانتى ممكن تزودى او تقللى الكميهقطعته شرائح رفيعه_2 بصله مبشوره_اطماطم مبشوره_2 علبة زبادى_ 4 فصوص ثوم مفرومبهارات(ملح _فلفل اسود_بابريكا_سماق_قرفه_جوزة الطيب_هيل مطحون)_عصير 2 ليمونه_4 معالق كبيره خل
هنا اللحم بعد ما قطعته شرائح رفيعهمعلش نسيت اصور خطوة اللحم بعد التتبيلانا وضعت كل التوابل والزبادى والثوم المفروم وخلطته مع بعض وسبته فى الثلاجه نص يومبعد كده وضعته على النار علشان يستوى ويشرب ميتهوهنا الصورهقطعت بصله حلقات_فلفل اخضر رومى_فلفل احمر رومى_فلفل اصفر رومىسخنت زيت على النار وبعد اضفت البصل والفلفل وقلبته شويه وقفلت الناروهنا الصورهطبعا انا حبيت اسوى الشاورما زى المطاعم تكون غامقه ومشويه دخلتها الفرن فى صينيه بعد ما نشفت وشوبت ميتها وفتحت عليها الشوايه من فوقهنا الصورهشايفين شكلها عامل ازاى وريحتها كانت جميلهبعدين ضفت عليها الخضاروهنا بعد ما قلبتها وطلعتها من الفرن
/أبوالوليد /sajerarb